Onze kamers

Via de voordeur van ons huis komt u in de hal. De kamer en het sanitair bevinden zich op de verdieping.

KAMER 1: deze kamer kunt u  ivm de corona maatregelen niet apart reserveren. 

Kamer 1 is een grote zit- slaapkamer. Er staan twee eenpersoons boxspringbedden. De kamer beschikt over een eigen wastafel, een zithoek met twee luxe fauteuils en een tafel met twee stoelen waar u het ontbijt gebruikt.

Vanuit de zithoek of vanuit het bed kunt u televisie kijken.

IMG_2121IMG_2048

Kamer 2: 2 PERSOONS SLAAPKAMER met een aparte zitkamer en een eigen badkamer met toilet.

Deze kamer bestaat uit een slaapkamer met een eigen zitkamer. De slaapkamer beschikt over twee eenpersoons boxspringbedden en een eigen wastafel. De eigen badkamer bevindt zich naast deze kamer.

Op de zitkamer staat een comfortabele tweezits bank. Tevens beschikt de kamer over een zithoek waar u het ontbijt gebruikt, hierin bevindt zich ook de tv.

IMG_2094

GEHELE VERBLIJF

Het gehele verblijf bestaat uit de 2 persoons slaapkamer met een aparte zitkamer en kamer 1. U kunt hiervan met 4 personen gebruik maken, wanneer u een eigen huishouden voert. Op afspraak kan op kamer 2 een extra bed bijgeplaatst worden.

Een extra toilet is beschikbaar op de begane grond.

——————————————————————————————————————

Bij uw overnachting is het ontbijt inbegrepen. Wanneer u incheckt bespreken we op welke tijd het ontbijt voor de kamer klaar gezet wordt. Zijn er speciale wensen zoals vegetarisch of glutenvrij, dan horen wij dat graag.
Denkt u alvast na of u een hard of zacht gekookt eitje wenst?

Wilt u graag een lunchpakket meenemen voor onderweg, dan verzorgen wij dat graag.