Onze kamers

Bed & Breakfast de Mozaïektegel beschikt over twee ruime gastenkamers op de eerste verdieping.

Kamer 1 is een grote zit- slaapkamer met uitzicht op de tuin. Er staan twee eenpersoons boxspringbedden. De kamer beschikt over een eigen wastafel, een zithoek met twee luxe fauteuils en een tafel met twee stoelen waar u het ontbijt kunt gebruiken.

Vanuit de zithoek of vanuit het bed kunt u televisie kijken.

IMG_2121IMG_2048

Kamer 2 bestaat uit een slaapkamer met een eigen zitkamer. De slaapkamer beschikt over twee eenpersoons boxspringbedden en een eigen wastafel.

 

Op de zitkamer, staan twee luxe fauteuils en tevens beschikt deze kamer over een zithoek waar u het ontbijt kunt nuttigen. Daarnaast heeft ook deze kamer een televisie.

De moderne badkamer is voor gezamenlijk gebruik en bevind zich ook op de eerste verdieping. Deze beschikt over een douche en een toilet. Op de begane grond is een apart toilet die ook door de gasten gebruikt kan worden.

 

IMG_2094IMG_2055 - kopie

Bij uw overnachting inbegrepen is een overheerlijk ontbijt. Wanneer u bij ons incheckt bespreken we op welke tijd het ontbijt op uw eigen kamer gebracht wordt. Zijn er speciale wensen zoals vegetarisch of glutenvrij, dan horen wij dat graag.
Denkt u alvast na of u een hard of zacht gekookt eitje wenst?

Wilt u graag een lunchpakket meenemen voor onderweg, dan verzorgen wij dat graag.